Sommerles.no - Sommerles 2020 - Aktuelt - Om biblioteket - Kristiansund ... - På sommerles.no kan du registrere bøkene du les, samle poeng, få kule premiar og lesetips.

Sommerles.no - Sommerles 2020 - Aktuelt - Om biblioteket - Kristiansund ... - På sommerles.no kan du registrere bøkene du les, samle poeng, få kule premiar og lesetips.. Barna som er med på sommerles.no kan samle digitale troféer og. I 2018 ble sommerles.no en nasjonal kampanje, og i 2019 deltar over da var 106 000 barn fra hele landet med på sommerles.no. Kampanjens mål er å få flest mulig barn til å lese mest mulig gjennom en lang sommerferie. Sommerles.no er en landsdekkende lesekampanje for skolebarn i 1. Du må først lage deg en bruker på sommerles.no sommerles er for alle, og du konkurrerer først og fremst med deg selv!

Sommerles sommerles er avsluttet for i år, og for første gang har alle innlandets kommuner deltatt i den nasjonale leseaksjonen. For hver bok du legger inn, får du xp (poeng) og går opp i level. Ip addresses, server locations, dns resource records, ip and domain whois. Kampanjens mål er å få flest mulig barn til å lese mest mulig gjennom en lang sommerferie. Sommarles.no er utvikla av vestfold og telemark fylkesbibliotek og snuti as.

Bli med på Sommerles.no 2019! - YouTube
Bli med på Sommerles.no 2019! - YouTube from i.ytimg.com
Sommarles.no er utvikla av vestfold og telemark fylkesbibliotek og snuti as. Sommerles bruker elementer fra spill for å gjøre lesing til en spennende aktivitet. I 2018 ble sommerles.no en nasjonal kampanje, og i 2019 barna som er med på sommerles.no kan samle digitale trofeer, det finnes over 70 forskjellige å samle, og hente små premier på biblioteket. På sommerles.no kan du registrere bøkene du les, samle poeng, få kule premiar og lesetips. Sommerles gjør lesing enda morsommere! Barna forteller om sommerles.no #2. Klasse kan delta på sommerles i nordland, og 33 kommuner var i 2020 påmeldt den. Kampanjens mål er å få flest mulig barn til å lese mest mulig gjennom en lang sommerferie.

Barna forteller om sommerles.no #2.

Sommerles er en nasjonal, digital sommerlesekampanje i regi av norske folkebibliotek, og er for alle barn i grunnskolen. Sommerles.no er en nasjonal, digital sommerlesekampanje i regi av folkebibliotekene, for alle barn i sommerles skal først og fremst skal være gøy for barna! Barna forteller om sommerles.no #2. Ren lystlesing om sommeren er en avslappende og deilig sommerferieaktivitet, og barn fra 1. Klasse som varer fra 1. Sommerles.no er en landsdekkende lesekampanje for skolebarn i 1. Du lager en profil på sommerles.no, registrerer bøker sommerles.no er en nettbasert lesekampanje og er laget for å motivere barn til å lese av egen lyst. In this section you will find important dns resource records for sommerles.no. På sommerles.no kan du registrere bøkene du les, samle poeng, få kule premiar og lesetips. Sommerles.no is tracked by us since june, 2016. Sommarles er ein digital lesekampanje på nettsida sommarles.no. Over the time it has been ranked as high as 489 299 in the world, while most of its traffic comes from norway, where it reached as high as 932 position. Barna som er med på sommerles.no kan samle digitale troféer og.

Sommarles.no er utvikla av vestfold og telemark fylkesbibliotek og snuti as. Klasse kan delta på sommerles i nordland, og 33 kommuner var i 2020 påmeldt den. Kampanjens mål er å få flest mulig barn til å lese mest mulig gjennom en lang sommerferie. På sommerles.no kan du registrere bøkene du les, samle poeng, få kule premiar og lesetips. Sommerles.no er en landsdekkende lesekampanje for skolebarn i 1.

Startet Sommerles med forfatterbesøk - Alvdal midt i væla
Startet Sommerles med forfatterbesøk - Alvdal midt i væla from www.alvdalmiv.no
Sommerles gjør lesing enda morsommere! Høy oppslutning i innlandet sommerles e. Ip addresses, server locations, dns resource records, ip and domain whois. Barna forteller om sommerles.no #2. Sommerles.no is tracked by us since june, 2016. Klasse som varer fra 1. Sommarles.no gjer det gildt å lese! Kampanjens mål er å få flest mulig barn til å lese mest mulig gjennom en lang sommerferie.

Sommerles.no is tracked by us since june, 2016.

Barna som er med på sommerles.no kan samle digitale troféer og. Ip addresses, server locations, dns resource records, ip and domain whois. Sommerles er en digtal lesekampanje som varer fra 1. I 2018 ble sommerles.no en nasjonal kampanje, og i 2019 barna som er med på sommerles.no kan samle digitale trofeer, det finnes over 70 forskjellige å samle, og hente små premier på biblioteket. Det vil si at du lager en egen profil, registrerer bøker, får lesetips, løser oppgaver og følger med på hva vennene dine leser, på nettsiden ⇒sommerles.no. For hver bok du legger inn, får du xp (poeng) og går opp i level. Sommerles.no er en landsdekkende lesekampanje for skolebarn i 1. Klasse som varer fra 1. På sommerles.no kan du registrere bøkene du leser, samle poeng, få kule premier og lesetips. På sommerles.no kan du registrere bøkene du les, samle poeng, få kule premiar og lesetips. Juni til og med 31. Ved å bruke elementer fra dataspill har. Sommerles sommerles er avsluttet for i år, og for første gang har alle innlandets kommuner deltatt i den nasjonale leseaksjonen.

Klasse som varar frå 1. In this section you will find important dns resource records for sommerles.no. Sommerles.no is tracked by us since june, 2016. Sommerles bruker elementer fra spill for å gjøre lesing til en spennende aktivitet. Sommarles er ein digital lesekampanje på nettsida sommarles.no.

Sommerles 2020 - Lunner bibliotek
Sommerles 2020 - Lunner bibliotek from cdn2.bibliotek.lunner.kommune.no
Sommerles.no er en landsdekkende lesekampanje for skolebarn i 1. Sommerles er en digtal lesekampanje som varer fra 1. Sommerles er en nasjonal, digital sommerlesekampanje i regi av norske folkebibliotek, og er for alle barn i grunnskolen. Klasse kan delta på sommerles i nordland, og 33 kommuner var i 2020 påmeldt den. Klasse som varar frå 1. Barna som er med på sommerles.no kan samle digitale troféer og. Du lager en profil på sommerles.no, registrerer bøker sommerles.no er en nettbasert lesekampanje og er laget for å motivere barn til å lese av egen lyst. I 2018 ble sommerles.no en nasjonal kampanje, og i 2019 barna som er med på sommerles.no kan samle digitale trofeer, det finnes over 70 forskjellige å samle, og hente små premier på biblioteket.

Sommarles er ein digital lesekampanje på nettsida sommarles.no.

For hver bok du legger inn, får du xp (poeng) og går opp i level. Sommarles.no er utvikla av vestfold og telemark fylkesbibliotek og snuti as. Sommerles bruker elementer fra spill for å gjøre lesing til en spennende aktivitet. Barna forteller om sommerles.no #2. Barna som er med på sommerles.no kan samle digitale troféer og. Sommerles er en digtal lesekampanje som varer fra 1. Du må først lage deg en bruker på sommerles.no sommerles er for alle, og du konkurrerer først og fremst med deg selv! Sommerles gjør lesing enda morsommere! Sommerles.no er en nasjonal, digital sommerlesekampanje i regi av folkebibliotekene, for alle barn i sommerles skal først og fremst skal være gøy for barna! Bak kampanjen står vestfold og telemark. I 2018 ble sommerles.no en nasjonal kampanje, og i 2019 deltar over da var 106 000 barn fra hele landet med på sommerles.no. Ip addresses, server locations, dns resource records, ip and domain whois. På sommerles.no kan du registrere bøkene du les, samle poeng, få kule premiar og lesetips.

Posting Komentar

Lebih baru Lebih lama

Facebook