Salih Uçan Trabzonspor - Efecan Karaca Ve Salih Ucan Icin Flas Aciklama / 27 mart 2021 cumartesi 08:58.

Salih Uçan Trabzonspor - Efecan Karaca Ve Salih Ucan Icin Flas Aciklama / 27 mart 2021 cumartesi 08:58.. Siyah beyazlı ekibin kadrosuna katmak istediği salih uçan'ın menajerinden açıklama geldi. Boşa çıkacağı için talipleri her geçen gün artan salih uçan'ın şartları, trabzonspor'u bir hayli zorladı. Trabzonspor'un teklif yaptığı fakat beşiktaş ile anlaşma aşamasında olan salih uçan sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada birçok takımda forma giydim ve şunu net olarak. Süper lig'in 3 büyük kulübü salih uçan'ın peşine düştü. Uzun, salih uçan'a çok teklif olması gayet normal.

Alanyaspor forması giyen salih uçan için menajeri ömer koray uzun'dan transfer açıklaması geldi. Sezon sonunda galatasaray'a mı, beşiktaş'a mı gideceği şeklinde iddialar ortaya atılan salih uçan için ilk resmi hamle trabzonspor'dan geldi. Uzun, salih uçan'a çok teklif olması gayet normal. Yeni sezonun transfer planlamasına başlayan trabzonspor'da salih uçan için seferberlik ilan edildi. Son dakika trabzonspor transfer haberi.yeni sezonun transfer çalışmalarına şimdiden başlayan trabzonspor, bonservis maliyeti olmadığı için salih uçan'ı gündemine aldı.

Besiktas Galatasaray Derken Salih Ucan Trabzonspor Da Gazete Vatan Galeri
Besiktas Galatasaray Derken Salih Ucan Trabzonspor Da Gazete Vatan Galeri from idora.gazetevatan.com
Yeni sezonda güçlü bir kadro kurmayı hedefleyen trabzonspor, alanyaspor ile sezon sonunda sözleşmesi bitecek salih uçan'ı gözüne kestirdi. Salih uçan'a 4 yıllık sözleşme teklif eden trabzonspor, başarılı oyuncunun kararını bekliyor. Tabii ki büyük takımlar arıyor. Buca'da keşfedilen ve sırasıyla fenebahçe, roma, sion, empoli formalarını giyen salih uçan 2019 yılından bu yana alanyaspor'da oynuyor. Alanyaspor'un orta sahadaki en önemli. Yöneticiler de 27 yaşındaki orta sahaya ilgilerinin olduğunu doğruladı. Salih uçan'ın menajeri ömer koray uzun bu haberleri doğruladı. Henüz net olarak karar vermiş olmasa da salih uçan'ın trabzonspor'a daha yakın olduğu belirtiliyor.

Trabzonspor'un ve abdullah avcı'nın da ilgisi var ama son kararı salih verecek dedi.

Abdullah avcı devreye girdiği kritik transferde bizi tercih et, yeniden vazgeçilmez ol ifadeleri ile milli yıldızı ikna etmeye çalışıyor. Salih uçan'ın menajeri ömer koray uzun bu haberleri doğruladı. Bu sezon alanyaspor'da ortaya koyduğu futbolla birçok takımın transfer listesine giren salih uçan, trabzonspor'un radarına takıldı. Senelik 10 milyon tl maaş talep eden başarılı futbolcunun, aynı zamanda imza parası da istediği öğrenildi. Hedef mali disiplini bozmadan şampiyonluğa koşan bir takım yaratmak. 27 yaşındaki futbolcu, galatasaray ve beşiktaş'ın da gündeminde. Henüz net olarak karar vermiş olmasa da salih uçan'ın trabzonspor'a daha yakın olduğu belirtiliyor. Süper lig'in 3 büyük kulübü salih uçan'ın peşine düştü. Sezon sonunda galatasaray'a mı, beşiktaş'a mı gideceği şeklinde iddialar ortaya atılan salih uçan için ilk resmi hamle trabzonspor'dan geldi. Boşa çıkacağı için talipleri her geçen gün artan salih uçan'ın şartları, trabzonspor'u bir hayli zorladı. Süper lig'de alanyaspor ile gösterdiği performans ile devleri peşine takan salih bakasetas bildiğiniz gibi! Boşa çıkacağı için talipleri her geçen gün artan salih uçan'ın şartları, trabzonspor'u bir hayli zorladı. Akdeniz ekibiyle sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan 27 yaşındaki futbolcuyu takibe alan kara kartal'a, oyuncunun menaceri.

27 mart 2021 cumartesi 08:58. Son dakika trabzonspor transfer haberi.yeni sezonun transfer çalışmalarına şimdiden başlayan trabzonspor, bonservis maliyeti olmadığı için salih uçan'ı gündemine aldı. Akdeniz ekibiyle sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan 27 yaşındaki futbolcuyu takibe alan kara kartal'a, oyuncunun menaceri. Buca'da keşfedilen ve sırasıyla fenebahçe, roma, sion, empoli formalarını giyen salih uçan 2019 yılından bu yana alanyaspor'da oynuyor. Süper lig'de alanyaspor ile gösterdiği performans ile devleri peşine takan salih bakasetas bildiğiniz gibi!

Salih Ucan Salihucan48 Twitter
Salih Ucan Salihucan48 Twitter from pbs.twimg.com
Ancak yalçın kendisinden, euro 2020'nin sonrasına kadar izin. Trabzonspor'un ve abdullah avcı'nın da ilgisi var ama son kararı salih verecek dedi. Salih ucan, 27, from turkey alanyaspor, since 2019 central midfield market value: Salih uçan'a 4 yıllık sözleşme teklif eden trabzonspor, başarılı oyuncunun kararını bekliyor. 10 milyon tl maaş talep etti. Uzun, salih uçan'a çok teklif olması gayet normal. Uçan artık benim için bambaşka bir yolculuk başlıyor. dedi. Haber > trabzonspor > trabzonspor salih uçan'a ne kadar ödeyecek!

Yeni sezonun transfer planlamasına başlayan trabzonspor'da salih uçan için seferberlik ilan edildi.

27 yaşındaki futbolcu, galatasaray ve beşiktaş'ın da gündeminde. 10 milyon tl maaş talep etti. Yöneticiler de 27 yaşındaki orta sahaya ilgilerinin olduğunu doğruladı. Orta alandaki kaliteyi çoğaltmak isteyen avcı, merkezde iki yönlü oyunuyla fark yaratan salih uçan'ın trabzonspor'a büyük katkı sağlayacağını düşünüyor. Trabzonspor yöneticileri de salih uçan'a ilgilerinin olduğunu doğruladı. Siyah beyazlı ekibin kadrosuna katmak istediği salih uçan'ın menajerinden açıklama geldi. Sezon sonunda galatasaray'a mı, beşiktaş'a mı gideceği şeklinde iddialar ortaya atılan salih uçan için ilk resmi hamle trabzonspor'dan geldi. Uzun, salih uçan'a çok teklif olması gayet normal. Hedef mali disiplini bozmadan şampiyonluğa koşan bir takım yaratmak. Süper lig'in 3 büyük kulübü salih uçan'ın peşine düştü. Senelik 10 milyon tl maaş talep eden başarılı futbolcunun, aynı zamanda imza parası da istediği öğrenildi. Salih uçan'ın menajeri ömer uzun, transfer iddialarıyla ilgili salih uçan'a çok teklif olması gayet normal. Akdeniz ekibiyle sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan 27 yaşındaki futbolcunun menajeri ömer koray uzun, trabzonspor'un kendilerini aradığını doğruladı.

Alanyaspor'un orta sahadaki en önemli. Beşiktaş ve trabzonspor'un aradığı doğru. Trabzonspor'un trasnferde çok ısrarcı olduğu iddia edilirken, 27 yaşındaki orta saha oyuncusunu beşiktaş ve galatasaray da istiyor. Yöneticiler de 27 yaşındaki orta sahaya ilgilerinin olduğunu doğruladı. Tabii ki büyük takımlar arıyor.

Salih Ucan In Menajerinden Trabzonspor Aciklamasi Fotograflari Foto Galerisi Foto Haberleri
Salih Ucan In Menajerinden Trabzonspor Aciklamasi Fotograflari Foto Galerisi Foto Haberleri from www.haberts.com
Süper lig'de alanyaspor ile gösterdiği performans ile devleri peşine takan salih bakasetas bildiğiniz gibi! Uzun, salih uçan'a çok teklif olması gayet normal. 27 yaşındaki futbolcu, galatasaray ve beşiktaş'ın da gündeminde. Son dakika trabzonspor transfer haberi.yeni sezonun transfer çalışmalarına şimdiden başlayan trabzonspor, bonservis maliyeti olmadığı için salih uçan'ı gündemine aldı. Boşa çıkacağı için talipleri her geçen gün artan salih uçan'ın şartları, trabzonspor'u bir hayli zorladı. Boşa çıkacağı için talipleri her geçen gün artan salih uçan'ın şartları, trabzonspor'u bir hayli zorladı. 27 mart 2021 cumartesi 06:50 güncelleme tarihi: Galatasaray ve beşiktaş'ın da istediği salih uçan için ilk hamleyi yapan trabzonspor, bize gel vazgeçilmez ol diyerek 27 yaşındaki oyuncuyu ikna trabzonspor haberleri giriş tarihi:

Trabzonspor'un teklif yaptığı fakat beşiktaş ile anlaşma aşamasında olan salih uçan sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada birçok takımda forma giydim ve şunu net olarak.

Yeni sezonda güçlü bir kadro kurmayı hedefleyen trabzonspor, alanyaspor ile sezon sonunda sözleşmesi bitecek salih uçan'ı gözüne kestirdi. Abdullah avcı devreye girdiği kritik transferde bizi tercih et, yeniden vazgeçilmez ol ifadeleri ile milli yıldızı ikna etmeye çalışıyor. Trabzonspor'da transfer politikası ucuz, kaliteli, genç futbolcularla bonservisi elinde yıldızlar. Bucaspor'da oynadığı dönem bir çok talibi olduğunu kaydeden salih bu takımlarından birinin de trabzonspor oldğunu dile getirdi. Salih uçan, alanyaspor ile yollarını ayırdığını açıkladı. Bu sezon alanyaspor'da ortaya koyduğu futbolla birçok takımın transfer listesine giren salih uçan, trabzonspor'un radarına takıldı. 27 mart 2021 cumartesi 08:58. Salih ucan, 27, from turkey alanyaspor, since 2019 central midfield market value: Akdeniz ekibiyle sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan 27 yaşındaki futbolcunun menajeri ömer koray uzun, trabzonspor'un kendilerini aradığını doğruladı. Sezon sonunda galatasaray'a mı, beşiktaş'a mı gideceği şeklinde iddialar ortaya atılan salih uçan için ilk resmi hamle trabzonspor'dan geldi. Senelik 10 milyon tl maaş talep eden başarılı futbolcunun, aynı zamanda imza parası da istediği öğrenildi. 27 yaşındaki futbolcu, galatasaray ve beşiktaş'ın da gündeminde. Uzun, konuyla ilgili radyospor'a yaptığı açıklamada;

Süper lig'in 3 büyük kulübü salih uçan'ın peşine düştü salih uçan. Uzun, konuyla ilgili radyospor'a yaptığı açıklamada;

Posting Komentar

Lebih baru Lebih lama

Facebook